Medarbejdere
Jacob Hørning

Forstander
Underviser i matematik
Det er fantastisk, når forældre betror deres unge til et “andet hjem” i deres nok mest påvirkelige livsperiode. Den tillid gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til på Rudehøj. Vi nyder at være rammer for de unge, følge dem og lede dem på vej til både faglig, social og åndelig udvikling. Efterskolelivet er en unik investering i din teenager.

E-mail: jh(at)rudehoj.dk

Merete Kristiansen

Viceforstander
Merete underviser i dansk, kristenliv, eksotisk mad, kun for piger og på Front.
Jeg hedder Merete, er mor til fire drenge, elsker hygge, naturen og zumba men nyder allermest nærværet mellem mennesker.
Det giver mig energi at arbejde på Rudehøj fordi jeg trives i et åbent og stærkt fællesskab med forskellige unge mennesker.
Her på Rudehøj oplever jeg min drøm; at se unge forandres og udvikles i et positivt fællesskab.

E-mail: mk(at)rudehoj.dk

Alexander Eriksen

Lærer og vejleder
Underviser i dansk, geografi og eSportJeg er 26 år gammel og bor i Århus med min kone, Marita, som arbejder på Jakobskolen.Efterskolelivet er fantastisk! Det er en unik ramme, hvor der kan opbygges nære og livsvarige relationer. Jeg synes, at det er fantastisk at være med til at skabe et trygt miljø med plads til social såvel som faglig udvikling. Jeg går meget op i mine elevers velvære og synes det er spændende at følge dem i deres proces. 

email: ae(at)rudehoj.dk

Anne Line Iversen Vestergård

Lærer
Underviser i engelsk, historie og en helt masse musik. 
Jeg er helt tosset med efterskolelivet - teenagerne og deres gode energi især. Jeg nyder at være en del af et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed og hvor man kan dele liv med hinanden. På Rudehøj kan jeg især findes, dér hvor musikken brager og foran brændeovnen til hyggesnak.

E-mail: av(at)rudehoj.dk

Ann-Sofie-Rosengaard
Ann-Sofie Rosengaard

Lærer 
Underviser i dansk, samfundsfag, pigetid, tænk og på Front
At arbejde med teenagere er et privilegium (og til tider hårdt arbejde): De er unge nok til stadig at have tillid til voksne, men gamle nok til at tænke selv. Det er en tid hvor alt defineres, og vi får lov til at gå med på sidelinjen. Jeg har været ansat på Rudehøj Efterskole en hel del år efterhånden, og der er ikke noget sted jeg hellere ville være efterskolelærer!
Privat er jeg ret vild med min familie, Vesterhavet, cappuccino, europæiske storbyer, brændeovne, politik og de fleste af Quentin Tarantinos film. 

E-mail: ar(at)rudehoj.dk

Ebbe Ryberg

Lærer
Ebbe underviser i engelsk, samfundsfag, kristenliv, humanitært iværksætteri, sammenspil og trommer. 
Jeg elsker at være lærer og brænder for at formidle mine passioner for bl.a. musik, sprog og tro til teenagere. Det er mit mål at fylde elevernes hverdag med mening, perspektiv og masser af sjov! 

email: er(at)rudehoj.dk

Helene Maria Jørgensen

Lærer og vejleder
Helene underviser i dansk, engelsk og musik.
Jeg er livsnyder af karat; vild med alt, der har med musik at gøre, god mad og byliv generelt, og det skal helst være sammen med andre mennesker.
På Rudehøj elsker jeg at følge teenagerne både i sjov og alvor, og det giver mig stor energi at se dem udvikles og lykkes i det, de foretager sig.

E-mail: hj(at)rudehoj.dk
UU-vejledertelefon: 22195260

Jens Kristian Sørensen

Lærer

Underviser i naturfag, matematik, volley, fodbold

email: js(at)rudehoj.dk

Jes Jessen

Skolesekretær
Som skolesekretær er jeg en del af det administrative team, der tager hånd om sagsbehandling og det økonomiske for både elever og ansatte.Det er meget livsbekræftende og privilegeret at virke blandt teenager, der gennem et ophold på Rudehøj bliver livsduelige til både at yde og nyde i tilværelsen.

E-mail: jj@rudehoj.dk

Johannes Brøgger Fhær

Lærer
Johannes underviser i matematik, kristenliv og har støttetimer, E-sport og drengetid.
Det er helt fantastisk at være på efterskole og få lov til at være sammen med teenagerne hele døgnet rundt. Jeg elsker at hygge, spille, snakke og få lov til at opbygge nære relationer med eleverne. Det smitter også af på undervisningen og det er en fornøjelse af møde det hele menneske både i og uden for skolen. At møde det hele menneske er det der giver absolut mest mening for mig og det er derfor, at jeg elsker, at være på Rudehøj.

email: jb(at)rudehoj.dk

Jonas Flyvholm

Lærer
Jonas underviser i dansk, idræt, støttetimer, drengefodbold og løb. Jeg elsker arbejdet med teenagere, hvor jeg kan være med til at præge deres faglige og personlige udvikling. Ud over at være rigtig godt gift med min skønne kone, Heidi, så er jeg ret tosset med sport og naturen. Jeg elsker virkelig en løbetur i skoven eller at snøre støvlerne til en fodboldkamp. Jeg nyder at være på Rudehøj - dét er det fedeste!

E-mail: jf(at)rudehoj.dk

Jytte Fisker Yssing

Pædagog
Jeg er ansat som støttelærer på RE. Er med i projektfag, men arbejder også meget individuelt med pædagogisk massage, kropsbevidsthed, samtaler og coaching, med fokus på elevens trivsel, udvikling og konflikthåndtering.
Jeg nyder samværet med de unge mennesker, og elsker at følge deres udvikling.
Jeg bor i Odder, med mine to børn, Maja og Tobias.

E-mail: jy(at)rudehoj.dk

Jørgen Guldager

Pædagog
Jørgen underviser i friluftsliv,pigefodbold, håndbold,  idræt og står for projektfag samt er støtteperson for elever med særlige behov.
Jeg elsker mit arbejde på Rudehøj.  Jeg nyder samværet med teenagere, om det er en god snak, sport, ture i det fri eller andet.  Jeg får energi, når jeg ser elever udvikle sig og tage skridt, som de ikke troede de var i stand til at tage.

E-mail: jg(at)rudehoj.dk

Mads Graversen

Lærer
Mads underviser i matematik, fysik/kemi, geografi og historie.
Ud over at være vild med arbejdet med teenagere på Rudehøj, så er jeg gift med Katrine og far til tre skønne piger. Jeg bruger blandt andet tid på at være aktiv i naturen, hører en masse musik, bygger ting i træ og meget mere.

E-mail:mg(at)rudehoj.dk

Maj-Britt Ritter

Bogholder
Jeg er en del af det administrative team. Jeg nyder mit arbejde her på Rudehøj, fordi der altid er liv og masser af positiv energi i huset.

E-mail: mr(at)rudehoj.dk

Maria Hørning

Skolemor og fysioterapeut
Jeg underviser i projektfag og styrke og kondition.
Som skolemor og fysioterapeut er det mig der tilser dig, hvis du er syg eller er blevet skadet. Jeg vurderer, om du har brug for at komme til læge eller hjem. Jeg kan også hjælpe dig med andre mere praktiske ”mor-opgaver”.
Jeg er vild med jer teenagere! Det er fantastisk at få mulighed for at følges med jer og være med til at se jer udvikle jeres evne til at mestre livets udfordringer. 

E-mail: mh(at)rudehoj.dk

Mathias Baun

Pædagog

Mathias er pædagog og har støttetimer med elever med særlige behov og ekstra hjælp i undervisningen. Derudover underviser han i forskellige valgfag som badminton, håndbold, Kok Amok og projektfag.
Jeg nyder at arbejde på efterskole og have med teenagere at gøre, at følge og vandre med teenagere igennem deres udvikling giver mig så meget energi. At se selv de små sejre i hverdagen skaber så meget glæde. Jeg nyder at kunne guide og lytte. Jeg nyder at kunne spille spil, være aktiv eller sidde og snakke med teenagere.  

email: mb(at)rudehoj.dk

Ole Skjold Petersen

Pedel

E-mail: op(at)rudehoj.dk

Rasmus Klintebjerg

Lærer og tillidsrepræsentant
Rasmus underviser i dansk, kristenliv, idræt, drengevolley og på Front. 
Ud over at være godt gift og være far til tre dejlige unger, så får jeg enormt meget energi af at være sammen med mennesker. Jeg elsker at løbe, spille bold, være på eventyr, og så elsker jeg at være lærer på Rudehøj. Her bliver jeg høj af at se, elever gå efter deres mål og lykkes.

Jeg nyder at være med til at give unge mod på livet.

E-mail: rk(at)rudehoj.dk

Runa Jensen Rotne

Køkkenleder
Runa er vores allesammens madmor. Hun sørger for at vi får noget godt at spise, så vi kan klare os godt igennem dagen. Hun elsker at hænge ud med eleverne og sprede god stemning.

Mail: rr(at)rudehoj.dk

Signe Klintebjerg

Lærer
Jeg hedder Signe, jeg er mor til 3 herlige børn og gift med Rasmus. På Rudehøj er min opgave bl.a. at undervise i tysk, dansk, krea og forskellige kreative valgfag og så har jeg støttetimer med nogle af vores elever.  Jeg er vild med alt, der har med det kreative at gøre og får meget energi af det, så jeg vil også være at finde i krealokalet en stor del af tiden. Når jeg har fri, er jeg en stor del af tiden sammen med min familie eller med gode venner. Jeg elsker mit arbejde her på Rudehøj, ikke mindst fordi jeg nyder selskabet med vores elever.

E-mail: sk(at)rudehoj.dk

Simon Højland

Pedel
Jeg holder skolen teknisk top-tunet, sørger for at der er lys i din natlampe, skærer låsen op på din cykel efter du har smidt nøglen væk og danser rundt med Ole når glæden ingen ende vil tage.
I min fritid kan jeg godt lide at fordybe mig i noget teknisk, det hænder også at folk spørger om min hjælp til det. Heldigvis er jeg ikke kun en nørdet pedel, jeg har også venner der skal ses og ting der skal bygges! 

E-mail: sh(at)rudehoj.dk

Solveig Lund

IT-medarbejder
Solveig sidder til dagligt på kontoret, hvor hun er med til at få skolen til fungere. Jeg kom til Rudehøj i august 2007 og arbejder med alt muligt indenfor IT. Jeg er IT-uddannet og har arbejdet i IT-branchen en del år, inden jeg skiftede til skole-verdenen, og jeg er helt sikkert havnet det rigtige sted. Her er dejlige kolleger og jeg nyder også samværet med de unge og at se dem udvikle sig.

E-mail: sl(at)rudehoj.dk

Winie Kristensen

Køkkenassistent

email: wk(at)rudehoj.dk