Medarbejdere
Kim Klokmose

Forstander
Underviser på FRONT

Jeg er helt vild med efterskolelivet – både hverdagens faglige undervisning, valgfagenes forskellighed og fritidens muligheder og levede liv. Jeg nyder, at vi som efterskole skaber rammer for de unge mennesker midt i en enorm vigtig tid i deres liv. Vi nyder at gå med dem på den rejse – at støtte, udfordre, følge med og lede dem på vej.

Min familie og jeg bor lige ved siden af skolen, og i hverdagen kan man nok nemt møde begge mine piger, Hannah og Laura, rundt på Rudehøj.

E-mail: kk(at)rudehoj.dk
Tlf: 23 96 48 97

Merete Kristiansen

Viceforstander
Merete underviser på Front.
Jeg hedder Merete, er mor til fire drenge, elsker hygge, naturen og zumba men nyder allermest nærværet mellem mennesker.
Det giver mig energi at arbejde på Rudehøj fordi jeg trives i et åbent og stærkt fællesskab med forskellige unge mennesker.
Her på Rudehøj oplever jeg min drøm; at se unge forandres og udvikles i et positivt fællesskab.

E-mail: mk(at)rudehoj.dk
Tlf: 28 26 68 38

Tine Bak Sørensen

Skolesekretær
Jeg er ansat som skolesekretær På Rudehøj Efterskole og er en del af det administrative personale. Det er bl.a. mig du møder, når du ringer eller henvender dig til kontoret.

Jeg er rigtig glad for at være en del af holdet her på skolen, og elsker hverdagen her blandt eleverne og samarbejdet med de sødeste kollegaer. 

Email: tb(at)rudehoj.dk

Sine Jensby

Administrativ medarbejder
Jeg er en del af det administrative team, så hvis du ringer til skolen, vil jeg være én af dem du kan få i røret. Jeg sidder bl.a. med Viggo (vores efterskoleintra), holder styr på tilmeldinger, eksamen, karakter og mange andre forskellige administrative opgaver. Jeg er vild med at være en del af Rudehøj Efterskole, hvor der er liv og unge mennesker – det er bare hyggeligt når eleverne kigger forbi kontoret.
Jeg bor i Odder med min mand, Simon, og vores 3 dejlige børn. 

Email: sj(at)rudehoj.dk

Maj-Britt Ritter

Bogholder
Jeg er en del af det administrative team. Jeg nyder mit arbejde her på Rudehøj, fordi der altid er liv og masser af positiv energi i huset.

E-mail: mr(at)rudehoj.dk

Ole Skjold Petersen

Pedel

E-mail: op(at)rudehoj.dk

Asbjørn Andersen Holm

Pedel

E-mail: aa(at)rudehoj.dk

Simon Højland

Pedel
Jeg holder skolen teknisk top-tunet, sørger for at der er lys i din natlampe, skærer låsen op på din cykel efter du har smidt nøglen væk og danser rundt med Ole når glæden ingen ende vil tage.
I min fritid kan jeg godt lide at fordybe mig i noget teknisk, det hænder også at folk spørger om min hjælp til det. Heldigvis er jeg ikke kun en nørdet pedel, jeg har også venner der skal ses og ting der skal bygges! 

E-mail: sh(at)rudehoj.dk

Runa Jensen Rotne

Køkkenleder
Runa er vores allesammens madmor. Hun sørger for at vi får noget godt at spise, så vi kan klare os godt igennem dagen. Hun elsker at hænge ud med eleverne og sprede god stemning.

Mail: rr(at)rudehoj.dk

Hanne Vestergaard Nielsen

Køkkenassistent

Email: hv(at)rudehoj.dk

Bettina Grandahl Kirk

Køkkenassistent

Email: bk(at)rudehoj.dk

Winie Kristensen

Køkkenassistent
Jeg elsker at lave mad - især til teenagere. Jeg brænder for at finde sunde og varierede måltider tilpasset de unges smagsløg. Derudover er jeg garant for at få skøre ideer og prøver dem gerne af. Jeg er ernæringsfagligt uddannet og er altid på udkig efter det nye på det felt. Jeg bor i Odder, er gift med Frits og så er jeg mormor med stort M. 

email: wk(at)rudehoj.dk

Maria Hørning

Skolemor, fysioterapeut og metakognitiv terapeut
Jeg er en del af Rudehøjs trivselsteam og har mentortimer med flere af eleverne.
På Rudehøj er jeg i dialog med teenagerne om håndtering af angst, overtænkning og generel mistrivsel. Jeg hjælper også elever der har depressive træk, eksamensangst og andre psykiske udfordringer ud fra en metakognitiv vinkel. 
Som skolemor og fysioterapeut er det mig der tilser dig, hvis du er syg eller er blevet skadet. Jeg vurderer, om du har brug for at komme til læge eller hjem. 
Det er fantastisk at få mulighed for at følges med teenagere og være med til at se dem udvikle deres evne til at mestre livets udfordringer. 

E-mail: mh(at)rudehoj.dk

Anne Line Iversen Vestergård

Lærer
Underviser i engelsk, historie og en helt masse musik. 
Jeg er helt tosset med efterskolelivet - teenagerne og deres gode energi især. Jeg nyder at være en del af et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed og hvor man kan dele liv med hinanden. På Rudehøj kan jeg især findes, dér hvor musikken brager og foran brændeovnen til hyggesnak.

E-mail: av(at)rudehoj.dk

Ann-Sofie Rosengaard Haldrup

Lærer 
Underviser i dansk, samfundsfag, pigetid, tænk og på Front
At arbejde med teenagere er et privilegium (og til tider hårdt arbejde): De er unge nok til stadig at have tillid til voksne, men gamle nok til at tænke selv. Det er en tid hvor alt defineres, og vi får lov til at gå med på sidelinjen. Jeg har været ansat på Rudehøj Efterskole en hel del år efterhånden, og der er ikke noget sted jeg hellere ville være efterskolelærer!
Privat er jeg ret vild med min familie, Vesterhavet, cappuccino, europæiske storbyer, brændeovne, politik og de fleste af Quentin Tarantinos film. 

E-mail: ar(at)rudehoj.dk

Anders Haldrup

Lærer
Underviser i dansk, idræt, samfundsfag, religion, tro og samfund og valgfagene mountainbike samt drengetid. Jeg elsker at undervise så eleverne oparbejder et alsidigt indblik i emner og så facilitere et rum hvor de, gennem debat, finder egen holdning og får mod til at ytre den. Endnu mere elsker jeg at hænge ud med de unge og at se dem vokse med hvem de er og at få lov til at være ”en anden voksen” end deres forældre til støtte i den proces. Jeg er far til 3 drenge og gift med én af de andre lærere ;)

E-mail: ah(at)rudehoj.dk

Ebbe Ryberg

Lærer
Ebbe underviser i engelsk, samfundsfag, kristenliv, humanitært iværksætteri, sammenspil og trommer. 
Jeg elsker at være lærer og brænder for at formidle mine passioner for bl.a. musik, sprog og tro til teenagere. Det er mit mål at fylde elevernes hverdag med mening, perspektiv og masser af sjov! 

email: er(at)rudehoj.dk

Helene Maria Jørgensen

Lærer og vejleder
Helene underviser i dansk, engelsk og musik.
Jeg er livsnyder af karat; vild med alt, der har med musik at gøre, god mad og byliv generelt, og det skal helst være sammen med andre mennesker.
På Rudehøj elsker jeg at følge teenagerne både i sjov og alvor, og det giver mig stor energi at se dem udvikles og lykkes i det, de foretager sig.

E-mail: hj(at)rudehoj.dk
UU-vejledertelefon: 22195260

Alexander Eriksen

Lærer og vejleder
Underviser i dansk, geografi og eSport. Jeg bor i Århus med min kone, Marita, som arbejder på Egebakkeskolen. Efterskolelivet er fantastisk! Det er en unik ramme, hvor der kan opbygges nære og livsvarige relationer. Jeg synes, at det er fantastisk at være med til at skabe et trygt miljø med plads til social såvel som faglig udvikling. Jeg går meget op i mine elevers velvære og synes det er spændende at følge dem i deres proces. 

email: ae(at)rudehoj.dk

Rebecca Sode Albinus

Pædagog 

E-mail: rs(at)rudehoj.dk

Jens Kristian Sørensen

Lærer
Underviser i naturfag, matematik, volley, fodbold

email: js(at)rudehoj.dk

Johannes Brøgger Fhær

Lærer
Johannes underviser i matematik, kristenliv og har støttetimer, E-sport og drengetid.
Det er helt fantastisk at være på efterskole og få lov til at være sammen med teenagerne hele døgnet rundt. Jeg elsker at hygge, spille, snakke og få lov til at opbygge nære relationer med eleverne. Det smitter også af på undervisningen og det er en fornøjelse af møde det hele menneske både i og uden for skolen. At møde det hele menneske er det der giver absolut mest mening for mig og det er derfor, at jeg elsker, at være på Rudehøj.

email: jb(at)rudehoj.dk

Laurids Høllsberg Jakobsen

Lærer

Email: lj(at)rudehoj.dk

Jonas Flyvholm

Lærer
Jonas underviser i dansk, idræt, støttetimer, drengefodbold og løb. Jeg elsker arbejdet med teenagere, hvor jeg kan være med til at præge deres faglige og personlige udvikling. Ud over at være rigtig godt gift med min skønne kone, Heidi, så er jeg ret tosset med sport og naturen. Jeg elsker virkelig en løbetur i skoven eller at snøre støvlerne til en fodboldkamp. Jeg nyder at være på Rudehøj - dét er det fedeste!

E-mail: jf(at)rudehoj.dk

Jørgen Guldager

Pædagog
Jørgen underviser i friluftsliv,pigefodbold, håndbold,  idræt og står for projektfag samt er støtteperson for elever med særlige behov.
Jeg elsker mit arbejde på Rudehøj.  Jeg nyder samværet med teenagere, om det er en god snak, sport, ture i det fri eller andet.  Jeg får energi, når jeg ser elever udvikle sig og tage skridt, som de ikke troede de var i stand til at tage.

E-mail: jg(at)rudehoj.dk

Mads Graversen

Lærer og tillidsrepræsentant
Mads underviser i matematik, fysik/kemi, geografi og historie.
Ud over at være vild med arbejdet med teenagere på Rudehøj, så er jeg gift med Katrine og far til tre skønne piger. Jeg bruger blandt andet tid på at være aktiv i naturen, hører en masse musik, bygger ting i træ og meget mere.

E-mail:mg(at)rudehoj.dk

Marlene Søndergaard Gimm

Lærer
Marlene underviser i dansk, matematik, klaver, solosang og sammenspil.

Jeg nyder virkelig at bruge tid med vores skønne teenagere på Rudehøj - om det er i klasselokalet, ved klaveret, bordtennisbordet eller over et brætspil i et sofahjørne. Derudover holder jeg meget af at dele liv og snakke med vores elever om stort og småt.

Email: ma(at)rudehoj.dk

Mathias Baun

Pædagog
Mathias er pædagog og har støttetimer med elever med særlige behov og ekstra hjælp i undervisningen. Derudover underviser han i forskellige valgfag som badminton, håndbold, Kok Amok og projektfag.

Jeg nyder at arbejde på efterskole og have med teenagere at gøre, at følge og vandre med teenagere igennem deres udvikling giver mig så meget energi. At se selv de små sejre i hverdagen skaber så meget glæde. Jeg nyder at kunne guide og lytte. Jeg nyder at kunne spille spil, være aktiv eller sidde og snakke med teenagere.  

email: mb(at)rudehoj.dk

Signe Klintebjerg

Lærer
Jeg hedder Signe, jeg er mor til 3 herlige børn og gift med Rasmus. På Rudehøj er min opgave bl.a. at undervise i tysk, dansk, krea og forskellige kreative valgfag og så har jeg støttetimer med nogle af vores elever.  Jeg er vild med alt, der har med det kreative at gøre og får meget energi af det, så jeg vil også være at finde i krealokalet en stor del af tiden. Når jeg har fri, er jeg en stor del af tiden sammen med min familie eller med gode venner. Jeg elsker mit arbejde her på Rudehøj, ikke mindst fordi jeg nyder selskabet med vores elever.

E-mail: sk(at)rudehoj.dk