Bestyrelsen

Bestyrelsen

Natalie Videbæk Munkholm
Formand

Jeg er gift med Torben og sammen har vi fire børn. Jeg har været en del af DanskOase og Odder Frimenighed siden 2005, hvor vi flyttede til Odder. Jeg brænder for, at tilbyde hver generation af unge i Danmark et år med høj faglighed, autentisk og levende kristentro, et insisterende fokus på dannelse og engagerende relationer. Vi har brug for unge, der har både viden og redskaber til at tage gode valg, og til at bidrage aktivt, meningsfuldt og værdibaseret i vores samfund - det nære såvel som det globale. Det rykker. 

E-mail: nataliemunkholm(at)gmail.com

Gitte Krogh Nørgaard
Næstformand

Min familiebase består af min mand (Jakob), tre sønner, tre høns og en hund. Jeg er en aktiv del af Horsens Valgmenighed, som jeg har været med til at starte op, men jeg har bred erfaring med dansk kirkeliv. Jeg elsker at se, når unge kaster sig ud i livet med nysgerrighed, engagement og nød for at bevæge vores samfund og menigheder i en positiv retning. Unge, for hvem sund og stærk kristentro sammen med en stærk faglighed er et helt naturligt afsæt. Et ophold på Rudehøj Efterskole kan i den grad være formende i den retning!

E-mail: gitteknor(at)gmail.com

Johan Linde
Udpeget af BUO

E-mail: johanlinde(at)hotmail.com

Allan Kjær

E-mail: allan(at)unic-air.dk

Vinnie Svinth Nielsen

Jeg bor tæt på Silkeborg med min mand Thomas og 3 sønner. Jeg er en aktiv del af Silkeborg Oasekirke samt vores eget lokalsamfund og føler mig priviligeret i dette. Jeg arbejder til daglig med udsatte børn og unge, både i skolesammenhæng og i familierne. Samspillet med det diakonale arbejde, lokalsamfund, kommunale tilbud og menigheder, værdsætter jeg højt. 

Jeg elsker at se, når Rudehøj støtter og udfordrer unge til at tage del i det, der sker omkring dem. Vælger et fællesskab med plads til unge med særlige behov, og engageret går i følgeskab med den enkelte elev - åndeligt, personligt og fagligt

E-mail: vinniesvinth(at)gmail.com

Marie Højlund

Jeg er gift med Christoffer, og har 4 skønne børn i alderen 3-12 år. Vi har været en del af Dansk Oase i 11 år, og var med til at plante Fyns valgmenighed, hvor Christoffer er præst og jeg lovsangsleder. Jeg er pædagog og arbejder som børnehaveklasseleder på en kristen friskole. Jeg brænder rigtig meget for efterskolelivet, da jeg er vokset op i miljøet, som lærerbarn, har selv været elev, samt arbejdet på en efterskole. Jeg brænder bl.a. for at eleverne på Rudehøj må opleve fællesskab igennem musik, lovsang, tilbedelse, bøn og samtale, hvor det er Gud der bliver centrum for fællesskabet. Et fælleskab med social og faglig udvikling, og hvor alle kan være med.

E-mail: mariehoejlund(at)gmail.com

Daniel Møller Kongsgaard

dmko@djurslandsbank.dk