Bestyrelsen

Bestyrelsen

Vinnie Svinth Nielsen

Formand

Jeg bor tæt på Silkeborg med min mand Thomas og 3 sønner. Jeg er en aktiv del af Silkeborg Oasekirke samt vores eget lokalsamfund og føler mig priviligeret i dette. Jeg arbejder til daglig med udsatte børn og unge, både i skolesammenhæng og i familierne. Samspillet med det diakonale arbejde, lokalsamfund, kommunale tilbud og menigheder, værdsætter jeg højt. 

Jeg elsker at se, når Rudehøj støtter og udfordrer unge til at tage del i det, der sker omkring dem. Vælger et fællesskab med plads til unge med særlige behov, og engageret går i følgeskab med den enkelte elev - åndeligt, personligt og fagligt

E-mail: vinniesvinth(at)gmail.com

Johannes Korsholm Thomsen

Næstformand

Gift med Anna og far til tre, hvor den ældste i skoleåret 2021/2022 er på Rudehøj. Ansat i Center for Familieudvikling som arbejder for trivsel for børn og voksne. Desuden iværksætter med vision for mere og bedre samtale i de nære relationer. Er en del af bestyrelsen, fordi jeg gerne vil arbejde for, at vores unge trives og får ballast til at klare sig godt i livet - både fagligt, socialt og mentalt. Er optaget af, hvordan vi som skole danner værn for de unge mod den udbredte mistrivsel i generationen.

E-mail: johannesthomsen(at)gmail.com

Anika Follmann Kammadanam

e-mail: anikafollmann@gmail.com

Heidi Korsholm Knudsen

Jeg er gift med Torben, og sammen har vi tre dejlige bøn i alderen 9-17 år. Vi har været en del af Dansk Oase, siden vi i 2003 oplevede Sommer Oase i Odder i nye rammer på en fantastiske  efterskole. Jeg brænder for børn og unges møde med deres far i himlen, og har derfor også tidligere være medlem af BUO´s bestyrelse. Jeg har siden hen været heldig at opleve en fantastisk efterskole inde fra.  Jeg brænder for at de unge på RE får de bedste rammer til at erfare hvem de er som Guds barn, og finde deres identitet i ham. At den må være mobil så de med mod, robusthed, viden og høj faglighed tager den identitet med hvor de er. Vi kommer til dagligt i Kvaglund Kirke i Esbjerg, som er en sognekirke der er medlem af Dansk Oase. Jeg arbejder til dagligt med virksomheds udvikling som udviklings konsulent hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

E-mail: heidi.k.knudsen@gmail.com

Marie Højlund

Jeg er gift med Christoffer, og har 4 skønne børn i alderen 3-12 år. Vi har været en del af Dansk Oase i 11 år, og var med til at plante Fyns valgmenighed, hvor Christoffer er præst og jeg lovsangsleder. Jeg er pædagog og arbejder som børnehaveklasseleder på en kristen friskole. Jeg brænder rigtig meget for efterskolelivet, da jeg er vokset op i miljøet, som lærerbarn, har selv været elev, samt arbejdet på en efterskole. Jeg brænder bl.a. for at eleverne på Rudehøj må opleve fællesskab igennem musik, lovsang, tilbedelse, bøn og samtale, hvor det er Gud der bliver centrum for fællesskabet. Et fælleskab med social og faglig udvikling, og hvor alle kan være med.

E-mail: mariehoejlund(at)gmail.com

Daniel Møller Kongsgaard

Jeg er gift med Maiken, der er uddannet pædagog og nu ved at uddanne sig til familieterapeut på DFTI (tidligere Kempler). Vi har 3 børn i alderen 4-11 år. Jeg har været en del af Dansk Oase siden 2010 og har tidligere været BUO repræsentant i Oaselederskabet. Vi er medlemmer af Aarhus Valgmenighed, men kommer også i Saralystkirken i det sydlige Aarhus.

Jeg er passioneret for arbejdet med unge mennesker og efterskolelivet står for mig personligt som nogle af de vigtigste og mest retningsgivende år. Den base der dannes i efterskole årene og de følgende lejre og fællesskaber er noget af det bedste vi kan give vores unge mennesker med i deres livsvandring og efterfølgelse af Jesus.
Vandringen og mentorskabet med vores unge forudsætter også et godt og engageret forældreskab, så det er også vigtigt for mig at vi er en skole, der har tæt samarbejde og forventer engagement fra forældrene. Den lokale kirke og den enkeltes følgeskab med Jesus er verdens håb og det vil jeg gerne være med til at lægge som fundament i efterskoleårene.
Jeg har selv ansættelse i den finansielle sektor og set hvordan et arbejdsliv kan bære stor frugt. Det er enormt vigtigt at give vores unge en faglighed og en identitet med, som de kan bruge i enhver sammenhæng – også i deres arbejdsliv.

E-mail: danielkongsgaard@gmail.com