Benjamins dag

Benjamins dag

 

7.30: Vækkeuret ringer. Jeg går i bad tager noget tøj på og går op i spisesalen for at få mit morgenkryds. Spiser noget morgenmad, går ned på værelset igen for at børste tænder og hente min skoletaske.

8.00: Starter timerne og jeg løber ned ad gangen og når næsten altid at komme før læren.

10.20: Har siddet i klassen og har haft timer, nu forfriskningspause, for det meste er der boller med smør og hvis man er heldig er der koldskål eller noget andet.

10.40: TANK hvor vi sidder i auditoriet og en af lærerne fortæller noget klogt. Informationer til sidst.

10.55: Starter timerne igen.

12.30: Frokost! Alle elever sætter sig ved sin familiegruppe. Køkkendamen præsenterer maden og bordene skiftes til at gå op at tage noget mad.

13.15: Valgfagene begynder jeg har Svømning, går over i svømmehallen og svømmer, snakker og hvad man nu ellers kan mens man svømmer.

14.45: Er der forfriskningspause, typisk frugt eller knækbrød i spisesalen.

15.15: Næste valgfagstime begynder. Jeg har kun for drenge og vi skal ud at skyde lerduer! Mega fedt!

17.30: Er der aftensmad. Typisk rester eller rugbrød og pålæg. Hvis man bliver træt af det bestiller man en pizza engang imellem.

18.00: Nyheder samles alle eleverne igen i auditoriet. Vi ser nyheder og får beskeder om aftenens program.

 

18.40: Der er stilletime og alle elever skal være på sit eget værelse eller i spise salen for lektie hjælp. Jeg går ind på mit værelse spiller lidt guitar kigger på lektierne.

19.30: Har vi fri resten af dagen! Skønt! Jeg går op på læreværelset snakker med de folk der er deroppe, spiller et spil. Eller også går jeg ned i musik sammen med en kammerat for at spille noget guitar! Sidder på et værelse, spiser nogen chips ser en film eller spiller computer.

22.00: Skal man være på gangen går lidt rundt og ser hvor der sker noget. Ender altid på værelse 9.

22.30: Lærerne kommer ind smider mig ind på mit værelse og jeg går ”i seng”.