Tidligere elevers beretning om skituren - Læs om deres oplevelser

Alle mand på ski

Skituren med Rudehøj Efterskole var noget helt specielt for mig. Jeg har selv været på skitur en del gange før med familien, så det var noget helt andet for mig at være på skitur med Rudehøj. Det var også klart årets højdepunkt. Det, at stå på ski, er noget jeg virkelig holder meget af, så at komme 4 dage på ski med Rudehøj er jo bare fantastisk. Det var en fantastisk oplevelse at stå på ski sammen med alle rudehøjerne, og ikke mindst at opleve fællesskabet på en hel anden måde end hjemme på Rudehøj.
Jeg oplevede fællesskabet på en anden måde. Den store forskel var, at jeg snakkede med nogle jeg ikke rigtig havde snakket med før. Så det var en fed oplevelse. På skituren boede vi i nogle små, men meget hyggelige 5 mands hytter. Virkelig hyggeligt. At lave mad sammen om aftenen, se en god film eller bare snakke om dagen der gik var også noget jeg nød. Man fik også mugligheden for at besøge hinanden i hytterne. Fedt fedt!
Så alt i alt var det en rigtig fed tur til Sverige, dog lidt for kort.

Kasper Futtrup, 9. klasse


Jeg var helt høj! Efter 6 intense dage på ski med Rudehøj var jeg godt smadret, men humøret fejlede bestemt ingenting. Turen var fantastisk! Stedet (Stöten i Sverige), fællesskabet, hyggen, busturen og det hele var bare i top! Jeg var ret nervøs inden turen, da jeg aldrig før har stået på ski, men jeg må sige, at jeg blev overrasket! Alle var bare med på den, og man kunne nemt grine af sig selv, uden at der var noget pinligt ved det. Fællesskabet her på Rudehøj er generelt fantastisk, men det var mindst ligeså godt på turen! Fx forholdet til lærerne var bare super og lidt anderledes end det plejer at være. Om aftenen var der bare serveret en ordentlig omgang hygge, enten i hytterne eller i et fælleslokale hvor vi hyggede, sang, uddelte dagen ”Eddie” og meget mere! Om formiddagen inden vi skulle ud at stå på ski, blev vi opdelt i grupper, alt efter om vi var nybegynder eller bare lidt øvet, eller som nogle var, meget øvet! Jeg var sammen med mange, som jeg ikke altid lige er sammen med til hverdag, og også i hytten boede jeg med nogen, jeg ikke var vandt til at bo med, men det fungerede bare super godt! Alt i alt var det bare en crazy fed tur med mange minder, som jeg altid vil huske!

Julie Bruun, 9. klasse