Andre valgfag

Andre valgfag

Friluftsliv

Har du lyst til at opleve naturens forskellige årstider og vejrtyper, lave spændende og udfordrende aktiviteter? Så er friluftsliv noget for dig.

Friluftsliv kan indeholde mange forskellige ting, og give dig både et sug i maven, det nærværende fællesskab, og muligheden for at du kan røre dig og være aktiv. Vi laver ting så som; klatring, lære at sejle havkajak, snorkle, lave bål og mad over bål, vinterbadning, lave svedhytter, bygge med rafter, overnatning i det fri, udnytte naturens ressourcer osv.

Samarbejde og respekt vil være nogle af nøglebegreberne, og du vil blive udfordret til at være en god kammerat og udvikle dig personligt. Du skal være motiveret og klar på at cykle f.eks. til stranden ca. 7 km fra skolen.

Friluftsliv en den gode kombination af action, fællesskab og oplevelser i naturen.

Drengetid

Faget er kun for drenge…

Vi sætter fokus på hvordan det er at være dreng/mand gennem en blanding af snakke og diverse drengerøvsudfoldelser. Snakken vil tage udgangspunkt i at være ung lige nu og hvilke forventninger der kan være til drenge/mænd fra andre og jer selv.

Vi skal både bruge kroppen og hovedet og du kan være med til at foreslå både samtaleemner og praktiske oplevelser og udfordringer vi sammen skal igennem.

E-Sport

På Rudehøj har e-sport fokus på socialt samvær og høj konkurrence. Vi elsker at vinde, men går ikke på kompromis med vores værdier. Der skal være plads til alle og når vi spiller skal det være med respekt for den enkelte. Vi tilbyder e-sport for alle, for dem der lige er startet og for dem der har spillet computer i flere tusind timer. Der er to muligheder.

 1) Hvis du er vild med League of Legends, så er eSport lol lige noget for dig. Her er både plads til høj konkurrence og hygge med vennerne.

2) Hvis du er frisk på socialt computerspil, så er eSport freeplay lige noget for dig! Her spiller vi for sjov og forskellige spil fra gang til gang. 

3) Hvis du er klar med teamsamarbejde, action og taktisk planlægning skal du vælge CS:GO. Her vil der være fokus på samspil, fællesskab og konkurrencer.