Introturen på Rudehøj Efterskole er unik og ryster eleverne sammen

Introturen

Årets introtur gik til Olufsborg ved Sondrup. Turen startede med, at eleverne fik udleveret gps'er, hvor de selv skulle finde forskellige steder, hvor der var opgaver, der skulle løses. Så cykelturen til Olufsborg satte allerede godt fokus på, hvordan de første par dage af turen ville blive - fyldt med familiegruppekonkurrencer.

De første to dage af introturen havde vi mange konkurrencer og dyster. Vi havde en overordnet familiegruppekonkurrence, hvor familiegrupperne skulle vinde point. Den foregik over to dage, hvor eleverne hele tiden kunne følge med i stillingen.
Udover konkurrencen kunne grupperne også vinde en dyst forud for alle måltiderne. Her scorede man ikke point til den store konkurrence, men eleverne vandt et eller andet ekstra lækkert. F.eks. vandt én gruppe store lækre burgere, hvor de andre skulle sidde og spise rugbrød.
Konkurrencer og dyste indeholdt mange forskellige discipliner. Der blev lavet papmachefigurer, spillet fodbold med kopper på øjnene, leget med kompas, lavet samarbejdsøvelser, kastet med gummistøvler, spist Oreos fra panden, løbet om kap, banket søm og mange andre sjove indslag.
Efter et meget tæt forløb endte Peders gruppe med at vinde det hele. Tillykke til dem!

Efter to dage med hårdt arbejde og mange konkurrencer var det tid til at slappe af og bare nyde hinandens selskab. Onsdag blev brugt på fodbold og massage, strandtur og masser af hygge - og så det at skrive anerkendende ord til hinanden. Alle elever fik en seddel på ryggen, og så gik der ellers en rum tid, hvor vi alle gik rundt og skrev gode ord til hinanden. En dejlig udfordring, og en fantastisk læsning for alle efterfølgende.

Efter en onsdag med en masse hyggeligt indhold var det torsdag tid til at pakke det sidste sammen, gøre rent, og så endeligt cykle hjem, hvor skolen og værelserne også lige skulle have en omgang rengøring, før det var blevet tid til en velfortjent forlænget weekend!

Alt i alt har vi haft en fantastisk introtur.