Medarbejdere
Jacob Hørning

Forstander
Underviser i matematik
Det er fantastisk, når forældre betror deres unge til et “andet hjem” i deres nok mest påvirkelige livsperiode. Den tillid gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til på Rudehøj. Vi nyder at være rammer for de unge, følge dem og lede dem på vej til både faglig, social og åndelig udvikling. Efterskolelivet er en unik investering i din teenager.

E-mail: jh(at)rudehoj.dk

Karina G. Hougaard

Viceforstander
Karina underviser på FRONT.
Jeg nyder at være sammen med min dejlige familie og får energi af at løbe en tur, læse en god bog eller få en snak over en kop kaffe.
Den unikke situation livet på en efterskole giver for samvær med eleverne, hvor jeg som voksen får lov til at være medspiller i de unges personlige, åndelige og faglige udvikling giver mig energi.

E-mail: kh(at)rudehoj.dk

Camilla Jensen

Pædagog
Udover at sørge for skolens indvendige fysiske rammer rent praktisk så har jeg blandt andet også støttetimer. 

Jeg elsker at følges med unge mennesker hvor end de er i livet om der er behov for sjov og hygge eller en seriøs snak. Jeg får energi af at se de unge udvikle sig og lykkedes i deres mål.

E-mail: cj(at)rudehoj.dk

Christian Smalbro

Lærer og UU-vejleder
Christian underviser i dansk, geografi og musik.
Jeg er optaget af at undervise i musik, idræt og dansk. Det, der giver mig mest energi på Rudehøj er at bidrage til, at mennesker flytter sig - både fagligt og menneskeligt!

E-mail: cs(at)rudehoj.dk
UU-vejledertelefon: 22195260

Ebbe Ryberg

Lærer
Jeg elsker at være lærer og brænder for at formidle mine passioner for bl.a. musik, sprog og tro til teenagere. Det bedste jeg ved er at hænge ud med unge mennsker og være med til at give dem en meningsfyldt hverdag med mod på livet! Jeg er 26 år og bor i Århus med min kone, Mathilde, som jeg har været gift med i 3 år.

E-mail: er(at)rudehoj.dk

Helene Maria Jørgensen

Lærer og UU-vejleder
Helene underviser i dansk, engelsk og musik.
Jeg er livsnyder af karat; vild med alt, der har med musik at gøre, god mad og byliv generelt, og det skal helst være sammen med andre mennesker.
På Rudehøj elsker jeg at følge teenagerne både i sjov og alvor, og det giver mig stor energi at se dem udvikles og lykkes i det, de foretager sig.

E-mail: hj(at)rudehoj.dk
UU-vejledertelefon: 22195260

Jens Kristian Sørensen

Lærer
Jens Kristian underviser i matematik, fysik/kemi, Innovation og drengefodbold.
Jeg er glad for sport og naturen, er livsnyder og elsker udfordring og konkurrence. Jeg elsker Rudehøj
fordi det giver livet mening at arbejde med de unge, der er Danmarks fremtid og fordi det er en skole
det ser værdien i forskellighed.

E-mail: js(at)rudehoj.dk

Jes Jessen

Skolesekretær
Som skolesekretær er jeg en del af det administrative team, der tager hånd om sagsbehandling og det økonomiske for både elever og ansatte.Det er meget livsbekræftende og privilegeret at virke blandt teenager, der gennem et ophold på Rudehøj bliver livsduelige til både at yde og nyde i tilværelsen.

E-mail: jj@rudehoj.dk

Jonas Flyvholm

Lærer
Jonas underviser i dansk, idræt, støttetimer, drengefodbold og løb. Jeg elsker arbejdet med teenagere, hvor jeg kan være med til at præge deres faglige og personlige udvikling. Ud over at være rigtig godt gift med min skønne kone, Heidi, så er jeg ret tosset med sport og naturen. Jeg elsker virkelig en løbetur i skoven eller at snøre støvlerne til en fodboldkamp. Jeg nyder at være på Rudehøj - dét er det fedeste!

E-mail: jf(at)rudehoj.dk

Jytte Fisker Yssing

Pædagog
Jeg er ansat som støttelærer på RE. Er med i projektfag, men arbejder også meget individuelt med pædagogisk massage, kropsbevidsthed, samtaler og coaching, med fokus på elevens trivsel, udvikling og konflikthåndtering.
Jeg nyder samværet med de unge mennesker, og elsker at følge deres udvikling.
Jeg bor i Odder, med mine to børn, Maja og Tobias.

E-mail: jy(at)rudehoj.dk

Jørgen Guldager

Pædagog
Jørgen underviser i friluftsliv,pigefodbold, håndbold,  idræt og står for projektfag samt er støtteperson for elever med særlige behov.
Jeg elsker mit arbejde på Rudehøj.  Jeg nyder samværet med teenagere, om det er en god snak, sport, ture i det fri eller andet.  Jeg får energi, når jeg ser elever udvikle sig og tage skridt, som de ikke troede de var i stand til at tage.

E-mail: jg(at)rudehoj.dk

Mads Graversen

Lærer
Mads underviser i matematik, fysik/kemi, geografi og historie.
Ud over at være vild med arbejdet med teenagere på Rudehøj, så er jeg gift med Katrine og far til tre skønne piger. Jeg bruger blandt andet tid på at være aktiv i naturen, hører en masse musik, bygger ting i træ og meget mere.

E-mail:mg(at)rudehoj.dk

Maj-Britt Ritter

Bogholder
Jeg er en del af det administrative team. Jeg nyder mit arbejde her på Rudehøj, fordi der altid er liv og masser af positiv energi i huset.

E-mail: mr(at)rudehoj.dk

Marianne Pihl

Lærer
Underviser i biologi, idræt, matematik, innovation
Jeg nyder gerne naturen på forskellige måder og siger aldrig nej til bålhygge, et godt grin, en lille konkurrence eller en god snak. Derudover brænder jeg for en faglig kvalificeret og god undervisning, der får alle elever i spil.
På Rudehøj glæder jeg mig til at være sammen med eleverne både om det faglige, det personlige og åndelige.

E-mail: mp(at)rudehoj.dk

Merete Kristiansen

Lærer
Merete underviser i dansk, kristenliv, eksotisk mad, kun for piger og på Front.
Jeg hedder Merete, er mor til fire drenge, elsker hygge, naturen og zumba men nyder allermest nærværet mellem mennesker.
Det giver mig energi at arbejde på Rudehøj fordi jeg trives i et åbent og stærkt fællesskab med forskellige unge mennesker.
Her på Rudehøj oplever jeg min drøm; at se unge forandres og udvikles i et positivt fællesskab.

E-mail: mk(at)rudehoj.dk

Rasmus Klintebjerg

Lærer og tillidsrepræsentant
Rasmus underviser i dansk, kristenliv, idræt, drengevolley og på Front. 
Ud over at være godt gift og være far til tre dejlige unger, så får jeg enormt meget energi af at være sammen med mennesker. Jeg elsker at løbe, spille bold, være på eventyr, og så elsker jeg at være lærer på Rudehøj. Her bliver jeg høj af at se, elever gå efter deres mål og lykkes.

Jeg nyder at være med til at give unge mod på livet.

E-mail: rk(at)rudehoj.dk

Runa Jensen Rotne

Køkkenleder
Runa er vores allesammens madmor. Hun sørger for at vi får noget godt at spise, så vi kan klare os godt igennem dagen. Hun elsker at hænge ud med eleverne og sprede god stemning.

Mail: rr(at)rudehoj.dk

Signe Klintebjerg

Lærer
Jeg hedder Signe, jeg er mor til 3 herlige børn og gift med Rasmus. På Rudehøj er min opgave bl.a. at undervise i tysk, dansk, krea og forskellige kreative valgfag og så har jeg støttetimer med nogle af vores elever.  Jeg er vild med alt, der har med det kreative at gøre og får meget energi af det, så jeg vil også være at finde i krealokalet en stor del af tiden. Når jeg har fri, er jeg en stor del af tiden sammen med min familie eller med gode venner. Jeg elsker mit arbejde her på Rudehøj, ikke mindst fordi jeg nyder selskabet med vores elever.

E-mail: sk(at)rudehoj.dk

Simon Højland

Pedel
Jeg holder skolen teknisk top-tunet, sørger for at der er lys i din natlampe, skærer låsen op på din cykel efter du har smidt nøglen væk og danser rundt med Ole når glæden ingen ende vil tage.
I min fritid kan jeg godt lide at fordybe mig i noget teknisk, det hænder også at folk spørger om min hjælp til det. Heldigvis er jeg ikke kun en nørdet pedel, jeg har også venner der skal ses og ting der skal bygges! 

E-mail: sh(at)rudehoj.dk

Solveig Lund

IT-medarbejder
Solveig sidder til dagligt på kontoret, hvor hun er med til at få skolen til fungere. Jeg kom til Rudehøj i august 2007 og arbejder med alt muligt indenfor IT. Jeg er IT-uddannet og har arbejdet i IT-branchen en del år, inden jeg skiftede til skole-verdenen, og jeg er helt sikkert havnet det rigtige sted. Her er dejlige kolleger og jeg nyder også samværet med de unge og at se dem udvikle sig.

E-mail: sl(at)rudehoj.dk