Bestyrelsen

Bestyrelsen

Natalie Videbæk Munkholm
Formand

Jeg er gift med Torben og sammen har vi fire børn. Jeg har været en del af DanskOase og Odder Frimenighed siden 2005, hvor vi flyttede til Odder. Jeg brænder for, at tilbyde hver generation af unge i Danmark et år med høj faglighed, autentisk og levende kristentro, et insisterende fokus på dannelse og engagerende relationer. Vi har brug for unge, der har både viden og redskaber til at tage gode valg, og til at bidrage aktivt, meningsfuldt og værdibaseret i vores samfund - det nære såvel som det globale. Det rykker. 

E-mail: nataliemunkholm(at)gmail.com

David Viftrup
Næstformand
Udpeget af DanskOase

Jeg hedder David Viftrup og er gift med Anette. Sammen har vi 3 piger, hvor to af dem allerede har været på efterskole på Rudehøj. Jeg har en baggrund som konsulent og leder både i erhvervslivet og i kirkelivet. Til dagligt arbejder jeg som sekretariatsleder i Aarhus Valgmenighed, hvor min familie og jeg har vores tilhørsforhold. 

Vi har selv oplevet hvad efterskole kan skabe i vores liv, og har de seneste set, hvordan det også skaber stor værdi for vores børn. Jeg er overbevist om, at Rudehøj  på en særlig måde formår, at sætte aftryk i de unges liv, så det ikke kun bliver et godt og spændende år, men så de også står langt bedre rustet til de kommende ungdomsår og med uddannelse, venner, rejser og meget mere

E-mail: david.viftrup(at)gmail.com

Jesper Hansen

Jeg er gift med Sara, og sammen har vi to mindre børn. Jeg har været en del af Dansk Oase i snart tyve år og har min kirkelig gang i Karlslunde Strandkirke. Til daglig er jeg ansat som viceskoleleder på en folkeskole, har en kandidat i pædagogisk sociologi og en master i IKT og læring. Tidligere har jeg været ansat som underviser på Professionshøjskolen UCC samt været udsendt af Danmission til Zanzibar.

Mit håb for Rudehøj Efterskole er, at det er en skole, som kan ruste vores unge til at blive kompetente og livsduelige kristne, som kan gøre en forskel i eget, andres og verdens liv.

E-mail: Hansenjesper(at)outlook.com

Thomas Zabriskie

 E-mail: thomas(at)zabriskie.eu

Allan Kjær

E-mail: allan(at)unic-air.dk

Vinnie Svinth Nielsen
Udpeget af DanskOase

E-mail: vinniesvinth(at)gmail.com

Gitte Krogh Nørgaard

Min familiebase består af min mand (Jakob), tre sønner, tre høns og en hund. Jeg er en aktiv del af Horsens Valgmenighed, som jeg har været med til at starte op, men jeg har bred erfaring med dansk kirkeliv. Jeg elsker at se, når unge kaster sig ud i livet med nysgerrighed, engagement og nød for at bevæge vores samfund og menigheder i en positiv retning. Unge, for hvem sund og stærk kristentro sammen med en stærk faglighed er et helt naturligt afsæt. Et ophold på Rudehøj Efterskole kan i den grad være formende i den retning!

E-mail: gitteknor(at)gmail.com